Индивидуални уроци и курсове по математика

Предлагаме индивидуални уроци по математика за ученици от 5-12 клас, както и за студенти по дисциплините - Линейна алгебра, Аналитична геометрия, Математически анализ, Диференциални уравнения, Диференциална геометрия, Синтетична геометрия, Числени методи, Дискретна математика, Дискретни структури

Провеждаме и следните (присъствени и онлайн) курсове:

  • Курс по математика за 7 клас - курсът е насочен към подготовката на учениците за НВО по математика след 7 клас. В него е предвидено провеждането на две пробни външни оценявания. Извършва се ежеседмичен контрол върху материала чрез даване на домашни и самостоятелни работи, които се предават в определен срок. Чрез тях можем да осигурим адекватна обратна връзка с родителя за текущата подготовка на детето. Също така с тяхна помощ можем да определим и насоките на работата с конкретното дете. Хорариумът на курса е 108 астрономически часа. За всеки курсист ще бъдат осигурени безплатни учебни материали.
  • Курс по математика за 10 клас - курсът е насочен към подготовката на учениците за НВО по математика в 10 клас. Целта му е да се направи обстоен преговор на материала от 8-ми и 9-ти клас, който фигурира във формата на НВО в 10-ти клас. Както и подготовката на курсистите по текущия материал в 10-ти клас. Ежеседмично се дават домашни и самостоятелни работи с цел усъвършенстване и затвърждаване на изученото. Хорариумът на курса е 108 астрономически часа. За всеки курсист ще бъдат осигурени безплатни учебни материали.
  • Кандидат-студентски курс по математика за 12-ти клас - курсът е насочен към подготовката за кандидатстване в Софийския университет, Техническия университет, Университета по архитектура, строителство и геодезия и др. За всеки курсист ще бъдат осигурени безплатни учебни материали. 
Лектор на курсовете: Д-р Атанас Илчев
телефон: 0883375433
ел. поща: atanasilchev1@gmail.com


За лектора:
Д-р Атанас Илчев е завършил бакалавърска степен в специалност "Математика", магистърска степен в специалност "Обучение по математика в училище" и доктор по математически анализ. Наред с преподавателската си дейност в университета и научните си интереси в областта на функционалния анализ и теорията на неподвижната точка той активно работи и помага в подготовката на ученици и кандидат-студенти да се справят успешно на конкурсните изпити. Неговите ученици са приети в престижни университети в страната и чужбина с отлични оценки.


Коментари

Популярни публикации от този блог

Събиране и изваждане на вектори 8 клас

Височина, медиана и ъглополовяща към основата в равнобедрен триъгълник. Симетрала на отсечка 7 клас

Триъгълник. Сбор на ъгли в триъгълник. Външен ъгъл на триъгълник 7 клас